ОГИТО СЪВСЕМ СЕ ОЛЯ! ПОМИСЛИ СЕ ЗА МЪЖ, ЗА АДМИРАЛ НЕЛСЪН! САНИТААААР!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Комплексираният ендесевеец, казват умствено изоставащ в миналото, сега дърт бонвиван, поет, оперен певец, тенисист, временен премиер, че даже и професор, когото изпъдиха навремето от Парламента с камъни заради гнусни далавери, вече като протеже на комунистите на Курнелия, се изживява като самия Архангел Михаил и с копието на уволненията си мисли, че въздава възмездие и справедливост.

Като всеки прост и долен човек той едно приказва, друго върши: декларира, че ще сменя областни управители, само ако е напълно сигурен, че са извършили (или че ще извършат) золуми по изборите. След като уволни почти всичките губернатори, при които неговия човек – фатмакът Радев, който го назначи за премиер – стана президент (ако те бяха правили золуми, Радев не би трябвало да спечели изборите), Огито пробута за областни управители само протежета на БСП/БКП и агенти на Държавна сигурност, наши хора де.

Сега авторът на поетични творби за запека по цял ден мъдрува заедно със своя идол Пламенчо Панайотов, също изпъден отвсякъде дърт кадровик на НДСВ, каква нова далавера да измислят набързо, че няма време, ей!

Къде са санитарите в тая държава?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *