НАД 12 000 ОСВИРКАХА ГЕРДЖИКОВ, ГНЕВНИ НА ПОЛИТИЦИТЕ

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

От БНТ се опитаха да замажат нелепата ситуация в зала

Зрителите на тенис финала в „Арена Армеец“ буквално освиркаха служебния премиер Огнян Герджеков при споменаване на името му. Реакцията на публиката реално бе червен картон, но не само за новия премиер, а и за цялата провалена политическа класа.

Герджиков изгледа триумфа на българина в София с бившия президент Петър Стоянов и реформатора Борислав Великов. Преди да му връчи купата, новият министър-председател беше буквално изгонен от публиката. Въпреки негативните реакции, той запази самообладание и остана, за да даде купата на Гришо, който му „помогна“ и предизвика аплодисменти, които обаче не бяха за политиците.

В БНТ, след предаването на живо, се опитаха да замажат положението и да увековечат награждаването на Григор Димитров от премиера, но неловкото положение остана в историята като нежелано появяване на политици на спортно събитие. Реакцията на публиката беше лош знак и за БСП, които се готвят да управляват със стари лозунги, идеи и лица. Гражданите ясно показаха, че им е писнало от партийци, които лъскат имиджа си дори и когато хората се разтоварват и радват на спортните победи на достойни българи.

Източник: Faktor.bg

Снимка: sofiaopen.bg

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *