АГЕНТИ И ДОНОСНИЦИ НА ДС В ЛИСТИТЕ НА БСП/БКП

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Кандидати за депутати в листите на коалицията „БСП за България” на др. Нинова и на др. Гергов, в която е включена и Комунистическата партия, са предимно убедени комунисти. Много от тях заради убежденията си са свързани и с тайните служби на комунистическия режим и са агенти и доносници. Самата комунистическа партия е обявена за престъпна още преди 17 години, в чл. 3, ал. 2 от Закона за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен, ДВ бр. 37/05.05.2000 г., се постановява като законова норма: „Българската комунистическа партия е престъпна организация”.

Никъде по света, а най-малко в Европа и в Европейския съюз, няма такъв абсурд: действаща регистрирана в коалиция комунистическа партия да иска да вземе властта на парламентарни избори и да управлява по комунистически тертип една европейска държава – членка на ЕС. Никъде към властта не се допускат хора, който са обслужвали по най-долен и античовешки начин, с доноси и предателства даже за най-близките си хора, зловещия комунистически режим, да получат възможност сега, близо 30 години след падането на комунизма, пак да се стремят към властта. Това е възможно само в нещастната, бедна, болна и изчезваща от лицето на света България, единствената европейска страна, която се размина с лустрацията и фактическото изолиране на бившите комунистически активисти и агенти на ДС.

В листите на БСП/БКП виждаме агент Тодоров, това е плешивият журналист Тома Томов), чийто баща е бил според обявени данни по Канал 1 началник на лагера Белене със свините-човекоядци; агент Роман (Георги Марков), дългогодишен, от 1993 г. до 2013 г., директор Института по история към комунистическата БАН, в която работят като „учени” децата и внуците на комунистическата номенклатура: Владко Живков, Лъчко Гришов Филипов, Аксиния Добрева Джурова и др., там са Стоян Михайлов, секретар на ЦК на БКП, Васко Проданов, любимец на Тодор Живков-Янко, стотици агенти на ДС, само в ръководството на БАН, според Решение № 2/351 от 27.05.2014 г. агентите общо са 50 души.

Тези хора, както и много други петимни за власт „политици”, като агент Иван (Каракачанов), агент Павел (Местан), агент Сава (Доган) и др. навремето са писали донесения и са подлагали на най-сериозна опасност здравето и живот на свои близки и познати. За някои от агентите на ДС е известно, че са писали доноси и срещу най-близките си хора в родното си семейство (майка и братя) само и само да се харесат на ръководството на ДС. Тези хора искат да влязат във властта и да управляват България с помощта на комунистите от БСП/БКП и да ни учат на морал и нравственост.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *