КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП ПАК СЕ ГОТВЯТ ДА НИ ОКРАДАТ ДО ДУПКА. ЕЛЕКТОРАТЕ, ТОЛКОВА ЛИ СИ ПРОСТ И НАИВЕН?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Преди малко прочетох, че Румен Гечев иска държавата да е равностоен партньор на пазара.
Няма да коментирам интелектуалния потенциал на професора. Няма да коментирам интелектуалния потенциал на лидерката му. Няма да коментирам интелектуалния потенциал на тия, где ще гласуват за тях. Защото ще се пръсна от смях. Или ще се напикая. Или и двете. Няма да коментирам интелектуалния потенциал на 99% от кандидат депутатите и партлидерите. Даже Сидеров няма да коментирам. Само ще ви разкажа нещо. История. Факти.

Годината е 1996. Колелото на свръхинфлацията набира скорост. Гечев е министър. Премиер министър е Жан Виденов. Где не е откраднал нищо. Гечев заявява че инфлация няма. Държавните предприятия работят яко. На загуба. Колкото повече работят, толкова повече губят. Правителството е от свръхинтелигентни и честни комунисти. От БСП. Сега внимавайте!

В банките, някой още държавни, има левове. На чичи, дедо и прадедо. За кола, жилище и кво се сетите. Спестени. Един долар е десет лева. И някой другар взима кредит 1 милион долара. Кредитът се обръща в левове. Същият има да връща 10 милиона лева. Когато народът изгони Жан, доларът бе 3300 лева. Това значи държавата да е равностоен партньор. Да направи така, че да ви откраднат парите държавните люде. И техните хора. По план. Или по неграмотност. Внимавайте пак!
Значи оня тарикат, где е взел 1 милион долара заем, и банката на партията му го е обърнала в заем от 10 милиона лева, по курс за деня 10 лева, продава 3030 долара. След 6 месеца.По курс за деня. По 3300 лева. И връща кредита от 10 милиона лева. С 3030 долара. Остават му 996 970 долара. А чичо, дедо и прадедо срещу 10000 лева си купуват три долара и тридесет цента. Или го духат. Както ще го издухат на тия избори. Всички, где не са разбрали горното.

Повече за избори нема да пиша. Тъпите да го духат.! Покрай тях ще го духат и умните.

А аз ли? Аз ще се пръсна от смях. Винаги печеля мангал…, опа, ромите.

пп. АБЕ, подсети ме Катя. ЩО ИМ Е ЕПМ!? … На всичките.

Коментар: Роси Антон

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *