2 thoughts on “Акад. Петър Иванов: България е в клинична демографска смърт

 • март 25, 2017 at 10:05 am
  Permalink

  И професор да го каже и Господ да го каже, мат’рялът ще продължи да поства китки и котки, да лайква цици и да псува политиците, докато изчезне като катър без история. Тежките теми му натоварват китайския процесор, а мисленето му докарва стомашни проблеми. Предпочита да вярва, че България винаги ще я има, щото четенето на демографски стратегии е енергоемко и не е забавно като футбола и тъпите шоута.
  Не може и не иска да разбере, че оцеляването на България зависи от всички нас и прехвърля вината и отговорността върху политиците. Като си заравя главата в пясъка и не вижда проблемите, смята, че те ще се оправят. Нихилизъм, цинизъм и непукизъм, прикрити зад котки, китки, мисли за любов, вицове и всякаква словесна помия. Мат’рялът е до врата в говна, но мисли, че като не го признава и не прави опити да изплува, те ще изчезнат от само себе си. Лайквай цици, народе, поствай котенца и всичко ще е олрайт.

  Reply
 • март 20, 2017 at 3:04 pm
  Permalink

  Това не е тема, която да се разисква с такова темпо на разговора, водещият не беше докоснат от темата, с това попречи и професорът да си свърши работата. Много жалко! Дали Статистическият институт от сега нататък ще представя точни данни, или самоубийците по пътищата ще намалеят?

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *