ГЛУТНИЦА ЧЕРВЕНИ СОЦИОЛОЗИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ВСЯКА СУТРИН ПРЕДИЗБОРНО ЗОМБИРАТ ЕЛЕКТОРАТА В ПОЛЗА НА БСП

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Всички социологически агенции у нас са на комунисти. Всички те обичат парите. БСП/БКП има много пари, получава ги по хиляди начини. Тя е щедра партия. Дава.
Следователно захранените социолози работят усилено за коалицията БСП за България.

Данните, които те уж са получили от емпирични изследвания, такива те не провеждат, не са им нужни, и тъпите, нагли и безсрамни „анализи“ са все в полза само на БСП, която преди има-няма година не спечели нито един (!) мандат за кмет в областните градове и почти няма избрани кметове в хилядите други общини и кметства.
Рехавата основа на социологическите лъжи е резултатът от президентските избори, на които издигнатата кандидатура на ГЕРБ просто беше погрешна, Цачева няма харизма, всеки би спечелил срещу нея, даже и ако е пенсиониран фатмак от несъществуващата ни армия.

политолог

Тази сутрин по телевизията едно плешиво дебело момче с подстригана странна брадичка във формата на прострени бикини и една кака от агенцийка, която обикновено най-много бърка в прогнозите си, стига до грешки от 60-70% (при допустима грешка 2%), се скъсаха да зомбират населението с приказки за предстояща чутовна победа на червената коалиция, там е и Комунистическата партия.

Демек дадоха всичко от себе си за агитация за БСП/БКП.

Момчето, знае се за него, че е на заплата в една революционна партия, пълна с агенти на ДС, каза още, че тази същата македонска партия (Македония не е ли друга държава в Европа, или бъркам?) била „най-важното нещо на терена“, въобще агитира и за нея. Наскоро същото момче посочи главозамайващи „социологически“ данни в полза на ВМРО.
По друга телевизия мастит баш „социолог“ и много едър собственик на много имоти (голфигрища и др.) каза, че всичко е голяма каша, ама, като никога досега, Бесепето си вързало гащите с Радев и този път просто щяло да победи, щото било много умно. Каза го с затрогващо човешко умиление. Плака. С мъжки сълзи.

Всички социолози забравиха простия реален факт, че след 1989 г. всичките правителства на БСП/БКП, 6 на брой, от Луканов, през Попов, Беров, Виденов и Близнашки, до циганина Орешарски, всичките донесоха на България национални катастрофи и затова бяха изгонени с камъни от българския народ.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *