КОМУНИСТИТЕ, ЧИИТО НАСЛЕДНИЦИ СА СЕГАШНИТЕ „СОЦИАЛИСТИ“, СЛЕД 1944 ГОД. СА ИЗБИЛИ 322 000 БЪЛГАРИ!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

ВРЕМЕ Е ДА ЗАЖИВЕЕМ БЕЗ КОМУНИСТИ! СТИГА ТОЛКОВА!

БСП е комунистическа партия и е наследница на БКП. Тя е в предизборна коалиция с Комунистическата партия на България.

Наскоро БСП проведе своя 49-ти Конгрес, демонстрирайки комунистическа приемственост: първият конгрес на БКП е проведен през 1919 г., четвъртият – през 1922 г., после въстание, атентат на църквата „Св. Неделя“, партизанлък, мандри, забрана на БКП и т.н.

След съветската окупация, през 1945 г. комунистите си провеждат своя Пети конгрес, после Шести, Девети и т.н., стигат до наскоро проведения 49-ти конгрес, избрал др. Нинова от с. Крушовица за комунистически гаулайтер. На мен тя ми напомня за Вълко Червенков.

Значи БКП съществува, даже иска властта, да ни управлява пак по комунистически, защото „демокрацията ни отне много“, както наскоро обяви развеселената Нинова.

демокрацията ни отне

Комунистическото управление винаги е било всъщност демоцид, избиване и малтретиране на некомунистите.
Според световни учени от същия елитен американски университет, дето се обучава синчето на Нинова (защо ли всички деца, те все са гениални, на комунистическата ни номенклатура
все бягат в капиталистическа Америка, а не в Русия или в Северна Корея?), изследваха комунистическия демоцид и установиха, че комунистическите партии като БКП/БСП общо за света са избили около 260 милиона души. Цели 260 милиона!
На долната таблица проф. R. J. Rummel дава броя на убитите по страни и по периоди в три варианта – минимален, среден и максимален.

избити от комунизма

Виждаме, че нашенските комунисти от 1944 г. до 1987 г. са умъртвили в най-тежкия вариант 322 000 българи. Тези данни се крият дълги години.

Други стотици хиляди са малтретирани, интернирани, по затворите и лагерите, имотите им са отнети и раздадени на простоватите и некадърни комунисти от ъндърграунда.
Убитите българи са елитът на нацията: индустриалци, предприемачи, професори, офицери, лекари, инженери, учители, свещеници и др.
Оттогава нашият национален генофонд е непоправимо увреден.
Увреждането му продължи с емигрирането на почти всички по-кадърни млади българи в чужбина, тъй като те не можаха да изтърпят наглата алчност на посткомунизма у нас, установен от наследницитв на същата комунистическа номенклатура и от агентите на ДС, които окрадоха до шушка всичко, което можеше в запуснатата България да се открадне.

Шестте правителства на БСП доведоха само бедствия и национални катастрофи.
България е в клинична демографска смърт, с най-ниска раждаемост (въпреки циганската комерсиална плодовитост) и с най-висока смъртност в целия свят.

Дали не е време окончателно да се разделим с комунистите и агентите веднъж и завинаги?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

2 thoughts on “КОМУНИСТИТЕ, ЧИИТО НАСЛЕДНИЦИ СА СЕГАШНИТЕ „СОЦИАЛИСТИ“, СЛЕД 1944 ГОД. СА ИЗБИЛИ 322 000 БЪЛГАРИ!

 • май 24, 2017 at 5:41 pm
  Permalink

  Това е самата истина. Затова дълги години ще плащаме цената на тяхното управление.

  Reply
 • май 19, 2017 at 10:58 pm
  Permalink

  Моето мнение е да се забрави миналото! Колко са убили комунистите- в това число цвета на нацията ? Колко са убили преди това другите наричани от комунистите фашисти- също прогресивни хора, поети, философи, борци за правдини и др. Стига това минало, да погледнем към настоящето и бъдещето! Хората сами могат да решат по каккъв път да вървим, като изберат правилните водачи. Но за това трябва да са просветени ! Така, че не като дойдат избори, да се казва какво ще се направи, а какво е направено посфактум! А тези които са били в управлението да дават прозрачен отчет- истински. А не над;лъгване!

  Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *