НОВ ЩУР ГАФ: ПРЕЗИДЕНТЪТ, МИЛИЯТ, ВЕЧЕ ГОВОРИ ЗА ПЕНЕТРАЦИЯ, КО СТАВА?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

В първото си Обръщение към нацията президентът Радев говори за „систематично и дълбоко проникване“, употребява с трогателна наивна лаичност точно този израз, без да му прави впечатление (каква селска неосведоменост!), че самият термин „проникване“, или пенетрация, е термин с категорична сексуална конотация, и той въобще не се използва в дипломацията и международните отношения, а се използва в сексологията и в известен смисъл в сексуалната патология.

Кой да му каже на льотчика, брежневистът Иво Христов ли, някой агент на ДС от съветниците му ли, или кака ти Корнелия от с. Крушовица, кой?

Пенетрацията, или проникването, дълбоко или плитко, е полов акт, сношение, съвкупление, известно и като копулация, като коитус, или на вулгарен български език като „еб..не“, в традиционното разбиране се дефинира като генитален контакт между две особи с цел сексуално удоволствие и наслада, а също и за продължаване на рода – така пише в Уикипедията, така го разбират по целия бял и образован свят това „проникване“.

Между другото, проникването при по-напредналите в областта на секса може да се осъществи и негенитално – по орален или анален път.

Иво

Сигурно става ясно, че използването на емблематични сексуални термини в Обръщение на Държавния глава към нацията далеч не е е уместно, освен ако не е с нарочна подигравателна цел, освен ако не е е тъпа глума, измислена от болен мозък на „Дондуков“ 2.

Във всички случаи това си е, според мен, поредния чутовен гаф (те сладват един след друг) на пенсионирания военен, заемащ, уви, най-високия пост в бедната ни държавица!

P.S. Картината горе се нарича „Сношение“, автор: Едуар Аврил, публикувана е в Уикипедия, в статията „Полов акт“.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *