РАЗЛИКАТА ГЕРБ-БСП Е 10% ЗА ГЕРБ

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

САМО ДЕМОГРАФСКИЯТ ИНСТИТУТ КЪМ БАНИ ПРОГНОЗИРА ПОБЕДА ЗА ГЕРБ С НАД 5%, КАКТО И СТАНА, ЗА УЖАС НА КОМУНИСТИТЕ. НО РАЗЛИКАТА ВСЪЩНОСТ Е ДОСТА ПО-ГОЛЯМА

Никой не вярваше на прогнозата, имаше насмешки и подигравки, предлагаха се американски басове, залагания и т.н., тъй като платените слугински комунистически социологически агенции, такива са до една, дадоха всичко от себе си, срещу пари, разбира се, да зомбират простодушния електорат с прогнози в полза на БСП/БКП на конната селянка от Крушовица.

Това зомбиране прибави около 3-4% на бузлуджанската столетница и отне поне 2% от изборния резултат на ГЕРБ.
Без зомбирането разликата би била най-малко 10%, както е обикновено при предходните десетина парламентарни и местни избори.

Истинският резултат между ГЕРБ и БСП/БКП от изборите всъщност далеч не са официалните 32,7% срещу 27,2%, с разлика 5,5% в полза на ГЕРБ, а е приблизително 33% срещу 23%, с около 10% разлика за ГЕРБ.

Социолозите и политолозите осигуряват, уви, винаги едно 4-5% индуцирана разлика, и влияят на изборите.
Спомняме си прогнозните „резултати“ от фалшиви проучвания с предимство за БСП/БКП с 2-3-4% само десетина дни пред изборния ден, после клекнаха, какво да правят, няма как, с прогнози за изравняване, даже и за 0,5-1% в полза на ГЕРБ, след като всички знаем, че такава динамика в обществените нагласи просто не е възможна, даже др. Нинова и май доста глуповатия Крумчо Зарков, вече депутат от… Русе, да пребият пред камерата пет дядовци-некомунисти.

Та още веднъж:
1. Само ние казваме вярната прогноза;
2. Истинската разлика между ГЕРБ и БСП/БКП на тези избори е над 10%

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *