ЗАЩО СЕ ПОТИ ДР. КУРНЕЛИЯ НИНОВА?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Др. Нинова, селско чедо от с. Крушовица, Врачанска област, се поти. Много. Особено, когато лъже. Значи твърде често, да не кажем винаги. Лъжците и лъжкините се потят. Но това потене при шефа на БСП/БКП Нинова не е не само от лъжи, комунистическа пропаганда и лицемерие. Тя се поти още и заради наднормено тегло (затлъстяване), поти се от въглехидратна храна, от прекомерна употреба на цигари, има тютюнджийски глас като на дърта брантия от кръчма в крайните врачански квартали.

Жените се потят още и от сексуални щения и от притеснения, дали са се харесали някому в степен, в каквато те искат да му се харесат.

Потейки се, те се и изчервяват (еритремни петна по бузите, виждат се ясно). Особено когато лъжат.
Щом се е сдушила със свинаря Гергов, вероятно Курнелия набляга и на мазни холестеролни храни.
А би трябвало да се подложи на строга диета: био зеленчуци, хляб от лимец, морска, а не от развъдник, риба, специална порода телешко месо.

Комунистите поне имат пари и могат да се хранят здравословно, но поради простотия и пейзански произход наблягат на въглехидратно-животинско-свинска храна, лой, бахур, джумерки и сланинка.

Това, съчетано с марксизъм-ленинизъм, с патологично лъгане и с перманентно крадене, води до вътрешно напрежение, мазна кожа и до потене със съответната специфична бузлуджанска воня наоколо, естествено!

Тези, които лъжат, се потят!

Да живее БКП! Урааа!

(Този текст е дело на колектив от Мрежата.)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *