Как да платим + време за доставка

Заплащане на поръчаните книги от сайта може да направите чрез:
  1. Наложен платеж

Доставките се изпълняват с куриерска фирма Еконт и са за сметка на получателя. При получаване на пратката Вие заплащате сумата на куриера!

 

2.  Банков превод

АХАТ ЕООД | UniCredit Bulbank | IBAN: BG 62 UNCR 7000 1521 1321 96 | BIC: UNCRBGSF

Важно при плащане по банков път!

Уважаеми клиенти, банковите такси за плащане във валута са за ваша сметка! При извършване на банковия превод, трябва да укажете, че банковите разноски на двете страни са за ваша сметка, а също да добавите 5 евро – комисионна на Булбанк при входящ валутен превод. Поръчката няма да бъде изпълнена, докато не получим пълната дължима сума!


Ако желаете да ви бъде издадена фактура към вашата поръчка, моля в полето „Забележка“, напишете вашите данни: име на фирмата, булстат и адрес.


За целта след като сте избрали книгите, които искате да поръчате, трябва да преминете към следващата страница Приключване на поръчката, да въведете вашите данни – две имена, точен адрес, телефон за връзка, емайл и в края на тази страница да отбележите, че приемате общите условия за използване на сайта и да натиснете бутона изпрати.


Срок за доставка на поръчки за България:

* за всички населени места в България –  1 работен ден, но най-рано на следващия работен ден, ако поръчката е направена в работен ден, а ако поръчката е направена в почивен или празничен ден – поръчката се изпраща в първия работен ден.
* за по малките населени места е възможно да има 1-2 дни закъснение в зависимост от графика на куриерските фирми.

Доставки за чужбина:

  1. Моля напишете на info.tornadobg(a)gmail.com опис на книгите, които желаете да поръчате и начин за доставка (виж т.2);
  2. Цена и време за доставка по БЪЛГАРСКИ ПОЩИ;
  3. В отговор ще ви напишем крайната цена на цялата поръчка;
  4. Заплащате сумата по банкова сметкa в Allianz Bank Bulgaria на името на Petar Ivanov Ivanov, BG34BUIN70061025149312, BIC/SWIFT: BUINBGSF;
  5. Изпращаме Вашата поръчка!